TEAM


Wij bieden vanuit een sterk team alle competenties aan om een meerwaarde te geven aan elk project, de bouwheer te begeleiden en hun belangen te behartigen.

Het kantoor werd opgericht in 2004 door Alexander Janssens en in 2006 versterkt door Barbara Leenaards, heden beide bestuurders van het architectuurbureau, dat voornamelijk actief is in de particuliere sector en zowel nieuwbouw als verbouwingen realiseert.

In september 2017 werd het team uitgebreid met Stephanie Van herck, die na haar stage van 18 maanden besliste het team defintief te vervoegen. 

Naast haar taken als architect binnen het architectuurbureau, wordt Barbara Leenaards geregeld aangesteld als deskundige door de rechtbank in bouwgeschillen. De technische en juridische kennis die in dergelijke processen wordt opgedaan, wordt ten volle benut in de dossiers van het architectuurbureau. Het belang van een degelijke technische uitwerking van elk project en periodieke werfopvolgingen van alle dossiers, wordt dan ook naar waarde geschat.

De hechte samenwerking met vaste externe studiebureaus, maakt dat er kan gewerkt worden binnen een bouwteam, dat gezamelijk zijn diensten kan aanbieden aan de bouwheer.

Alexander Janssens

ARCHITECT BESTUURDER

OPLEIDINGEN

2005 – 2007 Master in real estate - uams, Antwerpen
afgestudeerd met onderscheiding
 
1999 – 2000 Multimedia - Hogeschool Campus De Ham, Mechelen
afgestudeerd met onderscheiding
 
1994 – 1999 Architectuur - Hogeschool Campus St.-Lucas, Gent
afgestudeerd met onderscheiding

Barbara Leenaards

ARCHITECT BESTUURDER

OPLEIDINGEN

1998 - 2003 Architectuur - Hogeschool Henry van de Velde, Antwerpen
afgestudeerd met onderscheiding

Stephanie Van herck

ARCHITECT 

OPLEIDINGEN

2010 - 2015 Architectuur - Hogeschool Henry van de Velde, Antwerpen
afgestudeerd met onderscheiding

 

Contacteer ons voor de realisatie van uw project